Den här sidan är till hjälp för dig som bor i Upplands Väsby och börjar fundera över att få lite hjälp med städning. Städning är något som många människor känner som ett otäckt “måste” varje vecka och hur skönt är det inte att kunna få hjälp med det. Kanske har du blivit äldre och känner att du inte orkar, eller kanske du har familj där båda arbetar heltid och du helt enkelt känner att du inte hinner med städningen hemma. Eller så är det så att du ska flytta och inte vill göra flyttstädningen själv. Då är det bra att anlita någon för att få hjälp. En städfirma erbjuder idag ofta olika tjänster så som storstädning, veckostädning, flyttstädning, fönsterputsning och matt tvätt. I dag finns stora möjligheter att få hjälp med städning, det har kommit en hel del trevliga städfirmor och mycket är tack vare det RUT-avdrag som införts.

Vi tycker att det är skönt att kunna få hjälp med städning ibland och vi har tittat på vilka städfirmor det finns i Väsby. Utbudet är mycket stort och här finns alla möjligheter att få hjälp med också andra sysslor. Det kan vara skönt att ha någon som kommer och klipper gräsmattan någon gång ibland. Det kan också vara en stor fördel att ha kontakt med en firma med bra personal för att skotta snö. Det är inte alltid man hinner med dessa sysslor. Om det vräker ned tung blöt snö är det inte alltid man känner att man klarar av det. Några av firmorna i Väsby kan till och med hjälpa till med att gå till apoteket eller andra sådana små sysslor.

Det är skönt att kunna koppla av och göra annat än att lägga energi på att städa. I och med att det blivit billigare att anlita denna form av hjälp har städfirmor idag fått en mycket högra status. Verksamheterna har många gånger växt från att ha varit en person som städat svart i hemmen till att bli stora företag med många anställda. När man anlitar en registrerad firma som betalar F-skatt ökar säkerheten att jobbet skall bli riktigt utfört. Du kommer att kunna utnyttja RUT-avdraget som gör att du enbart betalar hälften av vad själva arbetet kostar.