Oftast när man tänker på inredning i hemmet så blir den första tanken möbler. Men det finns mycket mer som man bör tänka på när man ska fixa till sitt hem. En av dessa saker som man ska tänka på är tavlor. Att inreda sitt hem med tavlor kan vara en konst i sig.

Det gäller att man tänker sig för och placerar ut dina mästerverk. Innan du börjar så kan du inventera vilka tavlor som finns och om det är det som du vill hänga upp på väggarna. Om inte så kanske det behövs göra en investering i något nytt. Ta en titt hos exempelvis Design Hemmet som säljer posters och tavlor till ditt hem. Vissa tavlor och posters kan lyfta ett rum otroligt mycket och passa perfekt i ditt hem. Välj med omsorg det som ska hängas i ditt hem.

Nu kanske inte allt behöver hängas på väggen utan det finns många andra sätt att framhäva de tavlor och posters som du har. Det går att på öppna hyllplan ställa en del av din konst. Ja, även köksbänken kan vara en plats för någon tavla om det finns plats. Tänk lite utanför boxen när det gäller att hänga dina verk. Det kanske finns några tavlor som du vill exponera lite extra och de får hedersplatsen i ett rum där de blir väl synliga både för dig och för alla som besöker rummet.