Vi kommer att ge tips på bra och seriösa städfirmor i Väsby och här kommer de första tipsen:

Ambi Städvård AB finns på Kvarnvägen 2 i Upplands Väsby. Företaget har funnits sedan 1974 och de beskriver sig som ett högtpersonligt företag som arbetar nära sina uppdragsgivare. Företaget erbjuder hem städning, kontor städning, grov städning, flytt städning  golvvård, fönsterputs och företagsservice. Företaget har utvecklat en långsiktig miljöstrategi enligt suptitutionsprincipen. Med detta menas att de byter ut sina produkter så fort det finns nya likvärdiga med bättre miljöanpassning på marknaden.

Jb Städservice AB hittar du på Sandavägen 40 i Upplands Väsby. Företaget startades 1989 och har idag 7 anställda lokalvårdare. De beskriver sig som flexibla och erbjuder bland annat kontor städning, hushållsnära tjänster, flytt städning, bygg städning och trapp städning. En lite egen tjäns de erbjuder är rengöring av kaffemaskiner och diskmaskiner.

 

Vi kommer löpande att lägga upp fler bra tips på städfirmor och det gör att du enkelt kommer att hitta en firma som du kan lita på och kanske anlita löpande.